Project omschrijving

STALEN TAATSDEUREN.

Stalen taatsdeuren draaien om hun eigen verticale as. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Een voordeel is dat er geen zware kozijnen voor nodig zijn en de deur valt automatisch dicht.Wij kunnen alle combinaties met staal en hout voor je maken. Prijs voor een stalen taatsdeur al vanaf €1200,- excl. BTW. Wij luisteren naar je wensen en vertalen dit voor jouw interieur.
Een stalen taatsdeur is gemakkelijk te openen, zowel naar binnen als naar buiten en zonder veel kracht te gebruiken. Dankzij het taatsscharnier hebben deze stalen deuren een exclusieve, moderne en industriële uitstraling.
  • Je kunt je oude deur inleveren bij ons op de werkplaats in Heerhugowaard en wij maken precies een kopie van je huidige deur qua formaat en scharnieren. De nieuwe stalen deur kan je dan zo weer terug hangen zonder dat er een timmerman langs hoeft te komen.
  • We kunnen ook bij je langskomen om je deur of kozijn in te meten. Hier zitten kosten aan verbonden, maar als je akkoord gaat met de offerte worden deze kosten weer verrekend.
  • Je kunt de maten voor jouw nieuwe stalen deur doorgeven per mail. Heb je vragen over het inmeten?
    Neem contact met ons op! Door gerecyclede materialen te gebruiken en echt ambachtelijk werk te leveren zijn jouw deuren uniek. Sfeerdeuren kan houten of stalen deuren snel leveren, meestal binnen een week.

Contact.

VOOR MEER INFORMATIE.

Wegens de enorme drukte en vraag naar onze deuren kunt u tijdelijk geen aanvragen doen op onze site, onze excuses voor het ongemak.