Project omschrijving

STALEN SCHUIFDEUREN.

Bij een stalen schuifdeur is er geen zwaairuimte nodig. Er wordt gebruik gemaakt van een railsysteem met wielen. Het schuifsysteem is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van stalen schuifdeuren. Er zijn geen bouwkundige aanpassingen nodig bij het monteren en daarom is deze deur geschikt voor verschillende locaties en ruimtes. Je kunt eenvoudig een stalen schuifdeur bij Sfeerdeuren laten maken, alle combinaties met staal, hout en glas zijn mogelijk!
Een stalen schuifdeur op maat is een functioneel kunstwerk, een echte eyecatcher voor in je interieur.
  • Je kunt je oude deur inleveren bij ons op de werkplaats in Heerhugowaard en wij maken precies een kopie van je huidige deur qua formaat en scharnieren. De nieuwe stalen deur kan je dan zo weer terug hangen zonder dat er een timmerman langs hoeft te komen.
  • We kunnen ook bij je langskomen om je deur of kozijn in te meten. Hier zitten kosten aan verbonden, maar als je akkoord gaat met de offerte worden deze kosten weer verrekend.
  • Je kunt de maten voor jouw nieuwe stalen deur doorgeven per mail. Heb je vragen over het inmeten?
    Neem contact met ons op! Door gerecyclede materialen te gebruiken en echt ambachtelijk werk te leveren zijn jouw deuren uniek. Sfeerdeuren kan houten of stalen deuren snel leveren, meestal binnen een week.

Contact.

VOOR MEER INFORMATIE.

Wegens de enorme drukte en vraag naar onze deuren kunt u tijdelijk geen aanvragen doen op onze site, onze excuses voor het ongemak.