Project omschrijving

STALEN KOZIJNEN.

De stalen kozijnen hebben een stoere en robuuste uitstraling en geven de ruimte een mooie industri√ęle sfeer. Wij kunnen alle combinaties met staal en hout voor je maken. Prijs voor een stalen kozijn is vanaf ‚ā¨1200,- excl. BTW.
Stalen kozijnen kunnen op maat gemaakt worden. Je kan een stalen deur combineren met een stalen deur met glas of hout. Het maakt het geheel stijlvol.
  • Je kunt je¬†oude deur inleveren¬†bij ons op de werkplaats in Heerhugowaard en wij maken precies een kopie van je huidige deur qua formaat en scharnieren. De nieuwe stalen deur kan je dan zo weer terug hangen zonder dat er een timmerman langs hoeft te komen.
  • We kunnen ook bij je langskomen om je deur of kozijn in te meten. Hier zitten kosten aan verbonden, maar als je akkoord gaat met de offerte worden deze kosten weer verrekend.
  • Je kunt de maten voor jouw nieuwe stalen deur doorgeven per mail. Heb je vragen over het inmeten?
    Neem contact met ons op! Door gerecyclede materialen te gebruiken en echt ambachtelijk werk te leveren zijn jouw deuren uniek. Sfeerdeuren kan houten of stalen deuren snel leveren, meestal binnen een week.

Contact.

VOOR MEER INFORMATIE.

Wegens de enorme drukte en vraag naar onze deuren kunt u tijdelijk geen aanvragen doen op onze site, onze excuses voor het ongemak.