Project omschrijving

STALEN DRAAIDEUREN.

Stalen draaideuren draaien net zoals ‚Äėnormale‚Äô deuren, met een moderne en stijlvolle uitstraling. Deze deur kan gecombineerd worden met glas of hout. Wij kunnen alle combinaties met staal, hout en glas voor je maken. De prijs voor een stalen deur met hout is vanaf ‚ā¨525,- excl. BTW en voor een stalen deur met glas ‚ā¨1200,- excl. BTW.,
Stalen draaideuren zijn ideaal als vervanging voor je huidige deur, zonder dat er een timmerman langs hoeft te komen.
  • Je kunt je¬†oude deur inleveren¬†bij ons op de werkplaats in Heerhugowaard en wij maken precies een kopie van je huidige deur qua formaat en scharnieren. De nieuwe stalen deur kan je dan zo weer terug hangen zonder dat er een timmerman langs hoeft te komen.
  • We kunnen ook bij je langskomen om je deur of kozijn in te meten. Hier zitten kosten aan verbonden, maar als je akkoord gaat met de offerte worden deze kosten weer verrekend.
  • Je kunt de maten voor jouw nieuwe stalen deur doorgeven per mail. Heb je vragen over het inmeten?
    Neem contact met ons op! Door gerecyclede materialen te gebruiken en echt ambachtelijk werk te leveren zijn jouw deuren uniek. Sfeerdeuren kan houten of stalen deuren snel leveren, meestal binnen een week.

Contact.

VOOR MEER INFORMATIE.

Wegens de enorme drukte en vraag naar onze deuren kunt u tijdelijk geen aanvragen doen op onze site, onze excuses voor het ongemak.