Project omschrijving

STALEN DEUREN MET HOUT.

Het stalen frame kan ook worden gecombineerd met hout. Steigerhout zorgt voor een robuuste, warme uitstraling. Dit is ook goedkoper dan met glas. De houten planken worden stevig tegen elkaar aan gedrukt en voor het mooiste resultaat wordt de omlijsting met staal afgewerkt. De prijs voor een stalen deur met hout is vanaf €525,- excl. BTW. Wij kunnen alle combinaties met staal en hout voor je maken.
Houten binnendeuren, een schuifdeur van steigerhout of juist een houten draaideur. Wil je ook een op maat gemaakte steigerhouten deur met staal?
  • Je kunt je oude deur inleveren bij ons op de werkplaats in Heerhugowaard en wij maken precies een kopie van je huidige deur qua formaat en scharnieren. De nieuwe stalen deur kan je dan zo weer terug hangen zonder dat er een timmerman langs hoeft te komen.
  • We kunnen ook bij je langskomen om je deur of kozijn in te meten. Hier zitten kosten aan verbonden, maar als je akkoord gaat met de offerte worden deze kosten weer verrekend.
  • Je kunt de maten voor jouw nieuwe stalen deur doorgeven per mail. Heb je vragen over het inmeten?
    Neem contact met ons op! Door gerecyclede materialen te gebruiken en echt ambachtelijk werk te leveren zijn jouw deuren uniek. Sfeerdeuren kan houten of stalen deuren snel leveren, meestal binnen een week.

Contact.

VOOR MEER INFORMATIE.

Wegens de enorme drukte en vraag naar onze deuren kunt u tijdelijk geen aanvragen doen op onze site, onze excuses voor het ongemak.