Project omschrijving

STALEN DOUCHEWAND.

Douchewanden zijn beeldbepalend in je badkamer. Een perfect geplaatste douchewand geeft een strak en mooi afgewerkt uiterlijk. Met een stalen douchewand creëer je een ruime inloopdouche. Wij kunnen alle combinaties met staal en glas voor je maken. Prijs voor een douchewand is vanaf €1200,- excl. BTW.
Met een stalen douchewand wordt de douche bijzonder en stijlvol. Je kunt ook een stalen deur in de badkamer plaatsen naar je douchecabine. Door de combinatie met glas krijg je extra veel licht, ruimte en overzicht in je badkamer.
  • Je kunt je oude deur inleveren bij ons op de werkplaats in Heerhugowaard en wij maken precies een kopie van je huidige deur qua formaat en scharnieren. De nieuwe stalen deur kan je dan zo weer terug hangen zonder dat er een timmerman langs hoeft te komen.
  • We kunnen ook bij je langskomen om je deur of kozijn in te meten. Hier zitten kosten aan verbonden, maar als je akkoord gaat met de offerte worden deze kosten weer verrekend.
  • Je kunt de maten voor jouw nieuwe stalen deur doorgeven per mail. Heb je vragen over het inmeten?
    Neem contact met ons op! Door gerecyclede materialen te gebruiken en echt ambachtelijk werk te leveren zijn jouw deuren uniek. Sfeerdeuren kan houten of stalen deuren snel leveren, meestal binnen een week.

Contact.

VOOR MEER INFORMATIE.

Wegens de enorme drukte en vraag naar onze deuren kunt u tijdelijk geen aanvragen doen op onze site, onze excuses voor het ongemak.